U TOKU AKCIJA SPECIJALNOG POLICIJSKOG ODJELJENJA PO NALOGU TUŽILAŠTVA

Hapse se kriminalci i njihovi saradnici policajci (FOTO)

Navodni kontakti uhapšenih sa kriminalcima otkriveni su na presretnutoj Skaj komunikaciji, koju je crnogorskim istražiteljima dostavio Europol

Foto: Libertaspress/Savo Prelević

Vladimir Bajčeta

Autor

Radmila Grbić

16/03/2023

Podijeli vijest:

Više osoba, među kojima je i nekoliko bivših policijskih službenika, uhapšeno je danas zbog sumnje da su sarađivali sa kriminalnim klanom, potvrđeno je Libertasu.


Jedan od uhapšenih je i Podgoričanin Vladimir Bajčeta, poznat po vezama sa Pljevljacima Darkom i Duškom Šarićem, kome je godinama bio tjelohranitelj.


Privedeni su i inspektor u Sektoru za borbu protiv droge u Kotoru, Milan Popović i Tihomir Adžić iz Podgorice i Mileta Ojdanić iz Boke. 


Milan Popović Foto: Libertaspress/Savo Prelević


Akcija, koju Specijalno policijsko odjeljenje (SPO) sprovodi po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u toku je u nekoliko crnogorskih gradova.


Današnje privođenje Bajčete Foto: Libertaspress/Savo Prelević


Navodni kontakti uhapšenih sa kriminalcima otkriveni su na presretnutoj Skaj komunikaciji, koju je crnogorskim istražiteljima dostavio Europol.


Tihomir Adžić Foto: Libertaspress/Savo Prelević


Zbog sumnje da je sarađivao sa kriminalnim kavačkim klanom, ranije je uhapšen i službenik Centra bezbjednosti Podgorica, Goran Stojanović.


Mileta Ojdanić Foto: Libertaspress/Savo Prelević


"Mjere i radnje koje SPO preduzima po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, danas i prethodnih dana, rezultat su višemjesečnog djelovanja SDT-a, SPO i Europola", saopštio je Libertasu državni tužilac i portparol SDT-a, Vukas Radonjić.

SDT

hapšenje

Europol

Uprava policije

Sky

Izdvojeno

Ovaj projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.
Ambasada

Tel: + 382 20 336 633

Mob.tel: + 382 68 744 025

[email protected]

Bulevar Džordža Vašingtona 78, Podgorica,Montenegro

Rubrike
Impresum
Olivera LAKIĆ

[email protected]

Savo PRELEVIĆ

[email protected]

Radmila GRBIĆ

[email protected]

Pravila korišćenja

Terms and Conditions

Privacy policy

GDPR

Copyright © 2023 Libertas Press. | All rights reserved. | Made by Oykos Development