Libertas logo

ODLUKA VIŠEG SUDA U PODGORICI

Potvrđena optužnica protiv Igora Krstovića

News main

FOTO: Libertas Press/Savo Prelević

Krstović

Autor

Radmila Grbić

10/07/2024

Podijeli vijest

InstagramInstagramInstagram

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu Specijalnog državnog tužilaštva protiv Podgoričanina Igora Krstovića, navodnog pripadnika kriminalnog škaljarskog klana, koji je osumnjičen da je povezan sa švercom droge, pranjem novca i nedozvoljenim držanjem oružja.


Optužnicom su obuhvaćeni i Krstovićevi sugrađani, Saša AnđušićBoris Dobrović, koji su u pritvoru od novembra prošle godine, kao i U.D, A.K, L.V. i S.A, koji nijesu dostupni nadležnim organima u Crnoj Gori.


Svima se, saopštio je danas portparol SDT-a, specijalni tužilac Vukas Radonjić, na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije.


"I.K. je optužen i za krivična djela izazivanje opšte opasnosti i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, tri krivična djela pranje novca i dva krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. U.D, A.K. i A.S. se terete i za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a L.V. i S.A. za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i pranje novca", naveo je Radonjić.Izdvojeno

Vijesti
Card banner

Katnić i Lazović u Spužu još tri mjeseca

12/07/2024

Vijesti
Card banner

Sud obustavio postupak protiv Brđanina jer je skupštinski odbor zakasnio sa zahtjevom

12/07/2024

Vijesti
Card banner

Mašović osumnjičen da je oštetio budžet Andrijevice za 36.000 eura

12/07/2024

Ovaj projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

USA flagUSA Embassy logo