Libertas logo

U TIVTU UHAPŠEN TRIDESETŠESTOGODIŠNJI V.D. IZ RUSIJE

Osumnjičen da je izudarao partnerku, pa pokušao da zapali jedrenjak na kojem je bila

News main

FOTO: Libertas Press/Savo Prelević

Autor

Libertas Press

08/07/2024

Podijeli vijest

InstagramInstagramInstagram

Ruski državljanin V.D. (36) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da zapali jedrenjak u Tivtu, u kojoj se nalazila njegova sunarotkinja, koju je on, ispričala je policiji, prethodno izudarao po glavi, prijetio joj i zaključao u kabini plovila. 


Slučaj je, saopšteno je danas iz policije, prijavila ta ruska državljanka, nakon čega su policajci sa pripadnicima Službe zaštite i spašavanja, Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, izašli na lice mjesta, u blizini ponte u mjestu Seljanovo.


"V.D. je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući prijetnje po život, zadao više udaraca u predjelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda, koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali", piše u saopštenju policije.


Oštećenoj su, navode, u ljekarskom izvještaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.


"Protiv V.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i on će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru", saopšteno je iz policije.

Izdvojeno

Vijesti
Card banner

Uhapšena trojica državljana Srbije zbog tuče u Sutomoru

14/07/2024

Vijesti
Card banner

Katnić i Lazović u Spužu još tri mjeseca

12/07/2024

Vijesti
Card banner

Sud obustavio postupak protiv Brđanina jer je skupštinski odbor zakasnio sa zahtjevom

12/07/2024

Ovaj projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

USA flagUSA Embassy logo