Libertas logo

NIKŠIĆKA POLICIJA OBAVIJESTILA TUŽILAŠTVO O INCIDENTU

Radnik Vodovoda tvrdi da ga je prebio pomoćnik direktora

News main

FOTO: Libertaspress/Savo Prelević

Autor

Libertas Press

08/02/2024

Podijeli vijest

InstagramInstagramInstagram

Jedan od zaposlenih u nikšićkom "Vodovodu i kanalizaciji“ prijavio je policiji da ga je pomoćnik direktora tog javnog preduzeća, S.K. (55), izudarao, nakon čega je morao da zatraži ljekarsku pomoć, saopšteno je danas iz policije.


Hitna služba Medicinskog centra u Nikšiću, navoede, obavijestila je 6. februara, u 17.15 časova, nikšićku policiju da im se za pomoć obratila osoba "sa povredama zadobijenim nasilnim putem".


"Nakon što je povrijeđenom ukazana pomoć, on je doveden u službene prostorije nikšićke policije. On je ispričao da ga je u krugu preduzeća "Vodovod i kanalizacija“ Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća S.K, zadavši mu više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave“, saopšteno je iz policije.


Od prijavljenog S.K. (55) je, navode, potom uzeta izjava.


"O svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja“, saopšteno je iz policije.


Izdvojeno

Vijesti
Card banner

Rožajac osumnjičen da je silovao i zlostavljao suprugu

17/05/2024

Vijesti
Card banner

Peti put odgođena kontrola optužnice za dvostruko ubistvo u Spužu (VIDEO+FOTO)

17/05/2024

Vijesti
Card banner

Osmisliti strategiju za smanjenje zaostalih predmeta u SDT-u

16/05/2024

Ovaj projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

USA flagUSA Embassy logo