Libertas logo

JOŠ TRAJE ISTRAGA POVODOM SLIJETANJA AUTOBUSA SA PUTA CETINJE-BUDVA

Utvrđen identitet i druge žrtve nesreće na Obzovici

News main

FOTO: Libertaspress/Savo Prelević

Uviđaj na Obzovici

Autor

Radmila Grbić

19/09/2023

Podijeli vijest

InstagramInstagramInstagram

Identifikovana je i druga žrtva današnje teške saobraćajne nesreće na Obzovici u kojoj je stradao i državljanin Velike Britanije, a povrijeđeno 22 ljudi, nezvanično je večeras rečeno Libertasu u policiji.


Danas na Obzovici Foto: Libertaspress/Savo Prelević


Devetoro povrijeđenih, kazala je ranije državna tužiteljka Anđa Radovanović, koja je obavila uviđaj na mjestu nesreće, upućeno je u Klinički centar Crne Gore, dok se ostali nalaze u Opštoj bolnici na Cetinju.


"Svim povrijeđenima je odmah ukazana pomoć čim su dovezeni kod nas. Njihova stanja se prate, ključna su naredna 24 sata", rekao je večeras Libertasu direktor Urgentnog centra u Podgorici, Nebojša Brnović.


Jedan od povrijeđenih, kazala je ranije danas direktorica KCCG Ljiljana Radulović, životno je ugrožen.


U tu zdravstvenu ustanovu danas je, oko 18 časova, iz cetinjske bolnice dovezen i muškarac koji je upravljao autobusom prevoznog preduzeća "Papović", koji se, oko podneva, survao u provaliju na Obzovici.Uzrok nesreće, navela je danas tužiteljka Radovanović, biće utvrđen naknadnim vještačenjem.


“Dosadašnjom istragom je isključeno da je uzrok nesreće sudar autobusa sa nekim drugim vozilom”, kazala je ona nakon četvoročasovnog uviđaja na Obzovici, tokom kojeg je bio obustavljen saobraćaj preko Obzovice.


Foto: Libertaspress/Savo Prelević

Izdvojeno

Vijesti
Card banner

Katnić i Lazović u Spužu još tri mjeseca

12/07/2024

Vijesti
Card banner

Sud obustavio postupak protiv Brđanina jer je skupštinski odbor zakasnio sa zahtjevom

12/07/2024

Vijesti
Card banner

Mašović osumnjičen da je oštetio budžet Andrijevice za 36.000 eura

12/07/2024

Ovaj projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

USA flagUSA Embassy logo