INCIDENT BLIZU PODGORICE, MLADIĆ POVRIJEDIO POLICAJCA

U Golubovcima uhapšen Lazar Kukuličić

Foto: Uprava policije

Autor

Libertas Press

15/09/2023

Podijeli vijest:

Dvadesetdevetogodišnji Lazar Kukuličić uhapšen je danas nakon što je, prilikom saobraćajne kontrole u Golubovcima, vozilom udario policajca V.B. nanijevši mu lake tjelesne povrede.


Saobraćajni policajac, saopšteno je iz Uprave policije, zaustavio je danas, oko 10.20 časova u Golubovcima, u mjestu Trešnjica, vozilo kojim je upravljao Kukuličić.


"L.K. je odbio da postupi po zahtjevu službenika policije i, mimo odobrenja, pokrenuo vozilo, a potom udario i povrijedio policajca. Nedugo zatim, L.K. je uhapšen. Na teret mu se stavlja krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, naveli su iz Uprave policije.


Iz te bezbjednosne službe ukazali su večeras na "evidentan značajan broj krivičnih djela i prekršaja, koji su počinjeni na štetu policijskih službenika“.


"Ovim putem apelujemo na građane da, postupcima i ponašanjem, doprinesu bezbjednosti i stvaranju adekvatnog ambijenta za obavljanje policijskog posla, ali i upozoravamo da će svaki slučaj koji bude usmjeren i koji se bude odnosio na sprečavanje, napad i ometanje ili omalovažavanje službenika policije, u saradnji sa nadležnim pravosudnim organima, biti sankcionisan“, naveli su iz policije.

lazar kukuličić

hapšenje

golubovci

Policija

Izdvojeno

Ovaj projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.
Ambasada

Tel: + 382 20 336 633

Mob.tel: + 382 68 744 025

[email protected]

Bulevar Džordža Vašingtona 78, Podgorica,Montenegro

Rubrike
Impresum
Olivera LAKIĆ

[email protected]

Savo PRELEVIĆ

[email protected]

Radmila GRBIĆ

[email protected]

Aleksandar MATIĆ

[email protected]

Pravila korišćenja

Terms and Conditions

Privacy policy

GDPR

Copyright © 2023 Libertas Press. | All rights reserved. | Made by Oykos Development