Libertas logo

AKCIJA POLICIJE

Na Kosovu uhapšen crnogorski državljanin

News main

FOTO: Libertas Press/Savo Prelević

Autor

Aleksandar Matić

24/05/2023

Podijeli vijest

InstagramInstagramInstagram

Državljanin Crne Gore, S.J. (40), za kojim je Crna Gora raspirala međunarodnu potjernicu, uhapšen je na Kosovu nakon višemjesečne razmjene operativnih podataka, saopštili su danas iz Uprave policije.


On se, navode, na Kosovu skrivao pod lažnim identitetom.


"S.J. u operativnim evidencijama Uprave policije važi za pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe. On je uhapšen po međunarodnoj potjernici Crne Gore, koju je raspisao NBC Interpol Podgorica, a radi obezbjeđivanja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred pravosudnim organima naše države zbog krivičnih djela stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo", navodi se u saopštenju Uprave policije.


S.J. je, navodno, zajedno sa drugim osobama, tokom 2020. godine, postao član kriminalne organizacije, koja je planirala ubistvo N.S. i navodno je učestvovao u radnjama koje su prethodile ubistvu N.S, kao i u uklanjanju tragova tog ubistva.

Izdvojeno

Vijesti
Card banner

Rožajac osumnjičen da je silovao i zlostavljao suprugu

17/05/2024

Vijesti
Card banner

Peti put odgođena kontrola optužnice za dvostruko ubistvo u Spužu (VIDEO+FOTO)

17/05/2024

Vijesti
Card banner

Osmisliti strategiju za smanjenje zaostalih predmeta u SDT-u

16/05/2024

Ovaj projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici. Mišljenja, nalazi, zaključci ili preporuke koji su ovdje izneseni su stav autora i ne odražavaju nužno stav Stejt dipartmenta/Vlade SAD.

USA flagUSA Embassy logo